Mateřská škola Havlíčkova 4, Jablonec nad Nisou 21. 05. 2019,    

Vyhledávání

Vyhledat text

Informace
www.mshavlickova.cz
© 2012

Zřizovatel:
Statutarní město Jablonec nad Nisou

Ochrana osobních údajů - GDPR

Dne 25. května 2018 vstoupilo v účinnost Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

Mateřská škola Jablonec nad Nisou, Havlíčkova 4, p. o. jako správce a zpracovatel osobních údajů za účelem naplnění zásady transparentnosti ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen GDPR) informuje o základních aspektech zpracování osobních údajů, která probíhají v rámci činností naší organizace, o právech subjektů údajů a způsobech jejich uplatnění.

Správce osobních údajů:

Název organizace

Mateřská škola Jablonec nad Nisou, Havlíčkova 4, příspěvková organizace

Sídlo organizace

Havlíčkova 4

75109522

Kontaktní telefon

733 644 370

Kontaktní e-mail

podperinkou@mshavlickova.cz

Elektronická podatelna

 

ID datové schránky

3z8kr5a

Web

www.mshavlickova.cz

Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

V souladu s článkem 37 odst. 1 písm. a) GDPR správce osobních údajů zřídil funkci pověřence (DPO – Data Protection Officer).

Titul

Ing.

Jméno

Zbyněk

Příjmení

Vavřina

Kontaktní telefon

+420 602 423 675

Kontaktní e-mail

vavrina.gdpr@gmail.com

Hlavním úkolem pověřence je monitorování souladu zpracování osobních údajů s povinnostmi vyplývajícími z GDPR, provádění interních auditů, školení pracovníků a celkové řízení agendy interní ochrany dat správce osobních údajů.

Mezi další úkoly Pověřence náleží např.:

  • poskytování informací a poradenství správci a zaměstnancům správce, kteří se na zpracování osobních údajů podílejí,
  • monitorování souladu činností správce s GDPR,
  • poskytování poradenství na vyžádání, pokud jde o posouzení vlivu na ochranu osobních údajů,
  • spolupráce s Úřadem pro ochranu osobních údajů,
  • působení jako kontaktní místo pro subjekty údajů,
  • zpracování doporučení v oblasti úprav interních předpisů (směrnic),
  • realizace školení zaměstnanců, kteří provádějí zpracování osobních údajů,
  • poskytování metodické pomoci při realizaci inventury zpracování osobních údajů,
  • poskytování metodické pomoci při zpracování analýzy rizik,
  • poskytování metodické pomoci při návrhu technických a organizačních opatření v rámci nápravných opatření,
  • poskytování metodické pomoci při jednání s dodavateli software či technologií dotýkajících se problematiky zpracování osobních údajů.

  Názvosloví

  Principy zpracování osobních údajů

  Právní důvody zpracování osobních údajů

  Práva subjektu údajů

  Informační povinnost vůči subjektu údajů




Vytisknout   
  Úvodní stránka | Přihlásit se